Όλα free 1


olafreenetΚαλησπέρα.

Σήμερα θα ήθελα να σας προτείνω μια υπέροχη σελίδα που είτε είστε “geek” είτε όχι, είμαι σίγουρη πως θα βρείτε κάτι ενδιαφέρον. Ξέρω πως συνήθως ο Flok γράφει γι’ αυτά τα θέματα αλλά είπα να σας εκπλήξω… Αναφέρομαι στο Olafree.net.

Το Olafree. net, δημιουργήθηκε  τον  Νοέμβριο του 2013, και έχει σαν σκοπό να βοηθά τους επισκέπτες του να βρίσκουν εύκολα δωρεάν προγράμματα (Freeware) που θα τους λύνουν καθημερινά προβλήματα και να ενημερώνονται για τεχνικά θέματα στο χώρο των υπολογιστών και των smartphones.

Προγράμματα για τα δημοφιλέστερα λειτουργικά συστήματα Windows, Linux αλλά και την πλέον ανερχόμενη δύναμη, το Android τα οποία είναι χωρισμένα σε κατηγορίες για εύκολη και γρήγορη αναζήτηση. Επίσης στο εσωτερικό του site υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί, στην κατηγορία How To οι οποίοι εξηγούν με αναλυτικό και κατανοητό τρόπο (για ‘μας που δεν χαμπαριάζουμε αν δεν μας τα δείξουν βήμα-βήμα), ζητήματα και προβλήματα που υπάρχουν τόσο στον υπολογιστή όσο και στο Smartphone.

Τέλος στην στήλη Προσφορές παρουσιάζονται επί πληρωμή προγράμματα που προσφέρονται δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα από τους κατασκευαστές τους. 

Ένα μεγάλο μπράβο στον Θάνο που έχει ρίξει τόση δουλειά στην σελίδα του. Τσεκάρετέ το, δεν θα χάσετε… 🙂

 

olafree.net

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το, αφήστε ένα σχόλιο ή ακολουθήστε μας μέσω της ροής νέων.

Περί Flik

Γράφει ό,τι να 'ναι, από το πιο γελοίο μέχρι το πιο σοβαρό. Σκέψεις, ιδέες, κάτι όμορφο που είδε... Να της δίνετε σημασία, στον άλλον όχι! :p


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Όλα free